Skip to main content

Superman zal zijn beste beentje moeten voorzetten

Geplaatst in

Enkele dagen geleden ontdekte ik tussen mijn verkiezingspropaganda en andere sympathieke facturen door, een papiertje, dat in mijn bus werd gedropt door een zekere professor Hasan.

In het dagelijkse leven is deze professor Hasan een groot medium. Voor wie niet mocht weten wat een "groot medium" is, in de confectiewereld is dat het equivalent van een "kleine large". Onze professor Hasan zit natuurlijk niet in de confectiewereld, maar eerder in de ready-to-helpwereld.

Als u van Harry Potter houdt dan zal u zeker professor Hasan bewonderen ! "Slaagt, daar waar anderen faalden", de anderen, dat zijn wij, jullie, jou, zij, ik... Kortom, alle Dreuzels, behalve hij. Professor Hasan, die ondanks ten allen tijde succesvol te zijn, is "overal ter wereld bekend" geworden (het idee dat ik van een andere planeet moet komen, stelt me gerust, aangezien ik nog nooit van hem had gehoord).

Onze superheld "doet de geliefde binnen de 7 dagen terugkomen, wat ook de reden van vertrek moge zijn". De uitdrukking, "wat ook de reden moge zijn"... Sterk, professortje. Ik kan mij niet van de vraag ontdoen of dit ook met de doden werkt (dit was hip ten tijde van Jezus, misschien heeft professor Hasan de bedoeling dit weer populair te maken ?).

Waar het echt interessant wordt voor ons, tafeltennissers, is wanneer hij "geluk in het spel" belooft. Bent u zich ervan bewust ? Gedaan elke week met die vervelende trainingen, gedaan met de ontgoocheling na alweer een verloren match, liefde, glorie en schoonheid zijn ons deel: om onoverwinnelijk te zijn tot het einde van het seizoen moet je een beroep doen op de professor ! Bel hem minimum 3 dagen voor aanvang van de interclub, speel uw wedstrijd en maak u vooral geen zorgen over het resultaat want vanaf nu heb je geluk in het spel.

Indien je toch een match zou verliezen, houd je dan voor dat je niet hebt gefaald, maar dat je erin *geslaagd* bent om te falen. En dat is helemaal iets anders.

De eerste die professor Hasan belt verwittigt de anderen, afgesproken ? Wanneer je hem aan de lijn hebt, vergeet dan vooral niet hem te zeggen dat onze club een honderdtal leden telt, misschien hebben we dan recht op een getrouwheidskaart of een groepstarief.

Allez Hurricane !